keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Joutopäivät uudistuvat

Ylistarolaiset yhdistykset ovat koonneet voimansa yhteen järjestääkseen erilaisia tapahtumia Ylistarossa. Ensimmäinen yhteinen projekti on osallistua Joutopäivien tapahtumaan. Suunnitelmissa on jatkossa järjestää Joutopäivien yhteyteen yhdistysten oma tapahtumaviikko. Nimeä tapahtumalle vielä suunnitellaan. Tämän vuoden Joutopäiville yhdistykset osallistuvat pääasiassa esittelemällä toimintaansa. Aikaa uuden ohjelman ideointiin ja toteuttamiseen on järjestäjien mukaan riittävästi kuitenkin vielä tällekin vuodelle, ja idoita ja yhteistyöehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Jatkossa viikon mittaiseen Joutopäivien yhteydessä järjestettävään tapahtumaan ollaan suunnittelemassa vauhdikasta koko perheen toimintaa, kuten mahdollisesti nappulakilpailuja, elokuvia, ravia, lasten puuhaa, pesäpallo-ottelu, piknik-konsertti rannalle, pussihyppelyä, köydenvetoa ja muita haasteita. Suunnitelmat ovat vielä kuitenkin avoinna kaikille ideoille ja yhteistyökuvioille. Jokainen yhdistys ottaa vastuun omasta osa-alueestaan tai ohjelmanumerostaan, mikä jakaa työtaakkaa, ja samalla mahdollistaa suurempien tapahtumien järjestämisen. Voimien yhdistämisellä pyritään lisäämään toimintaa ja tapahtumia Ylistaroon sekä elvyttämään keskusta-aluetta. Suunnitelmissa on järjestää myös muita tapahtumia alueelle.

Joutopäivämarkkinat Ylistarossa 21.7.2013.
Lue lisää: https://sites.google.com/site/ykvnet/ykv/joutopaeivaet

1 kommentti:

  1. Ylistaron Soroptimistiklubin järjestää katettujen pöytien näyttelyn sunnuntaina 21.07.2013 Ylistaron Joutopäivämarkkinoilla. Kattauskilpailu on saanut aikaisempina vuosina paljon huomiota ja kiitosta. Sitä toivomme myös tänä vuonna.
    Katettujen pöytien näyttely on avoinna Ylistaron koulukeskuksen kivipuolen eteisaulassa (Kaukolanraitti 50) sunnuntaina 21.07.2013 klo 11.00-15.30. Äänestyksen tulos julistetaan sunnuntaina klo 16.00 ja jaetaan palkinnot.
    Ainakin seuraavat yhteisöt ovat lupautuneet kattajiksi: Ylistaron Karjalaiset, Eläkeliiton Ylistaron osasto, Tupakamari, Ylistaron Sotaveteraaninaiset, Ylistaron Kirkonkylän maa-ja kotitalousnaiset, Aseman diakoniapiiri. Varmistusta odotetaan vielä 2-3 yhdistykseltä.

    KATTAUKSET
    Kukin kattaja voi nimetä oman pöytänsä kattauksen. Pöydän kattaus voi kuvastaa jollain tapaa yhteisöä tai kattajan harrastustoimintaa tai jotain juhlaa tai muuten mieluista asiaa. Kattajat tuovat itse kattaukseen tarvittavn rekvisiitan, vain pöydät tulevat ”talon puolesta”. Pöydät on arvottu. Pöydät ovat suorakaiteen muotoisia. Pöydän mitat ovat: leveys 75 cm, pituus 125 cm, korkeus 73 cm.
    Kattausaikaa on varattu sunnuntaina 21.07.2013 klo 8.30-11. Ylistaron Soroptimistiklubin edustajat ovat paikalla koko ajan sunnuntaina klo 8.00- 17.00.

    ÄÄNESTYS
    Yleisö äänestää parasta kattausta, 2 € / äänestyslippu.
    Kattauskilpailun äänestyksestä tulevat varat lahjoitamme lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen Ylistarossa ja jaamme stipendejä kädentaidoissa edistyneille tytöille.

    PALKINNOT
    Paras kattaja palkitaan stipendillä. Lisäksi palkintoja arvotaan äänestäjien kesken.

    Tervetuloa osallistumaan hienoon ja odotettuun tapahtumaan!

    Yhteistyöterveisin Soroptimist International of Ylistaro

    psta Anneli Lallukka
    ohjelmayhdyshenkilö
    anneli.lallukka@seinajoki.fi 044-7541780

    VastaaPoista