keskiviikko 21. elokuuta 2013

Yritysesittely: Tmi Suvi Hietamäki


TUORE YRITYS TARJOAA MUSIIKKIPALVELUITA


 Tmi Suvi Hietamäki on aivan uunituore yritys, joka tarjoaa musiikkipalveluita kaikenikäisille.

Tällä hetkellä palveluita on saatavilla seuraavanlaisesti:

MUSIIKKIKERHOT

Musiikkikerhot ovat pyörähtäneet käyntiin, myös Ylistarossa. Tarjolla on sekä AAMU-, että ILTAPÄIVÄRYHMIÄ ! Vielä mahtuu mukaan musisoimaan ! Ryhmiä on tarjolla eri-ikäisille lapsille, ja onpa aikuisillekin alkamassa ihan oma ryhmä ! Uusia ryhmiä starttaillaan asiakkaiden toiveiden perusteella. Tällä hetkellä nettisivuilla on käynnissä pikakysely, johon vastaamalla sinäkin pääset vaikuttamaan vielä tänä syksynä alkaviin ryhmiin !

Lisätietoja ja ilmoittautumislomake osoitteessa www.suvihietamaki.fi.

 








LASTEN TEEMATUOKIOT

Nyt tilattavissa myös lasten teematuokioita ! Teematuokio on juonellinen musiikkileikkituokio, joka takaa varmasti ikimuistoiset synttärit tai lastenjuhlat ! Anna lapsellesi ystävineen mahdollisuus hypätä hetkeksi musiikin maailmaan ja antaa mielikuvituksen viedä mennessään !



Myös teematuokioiden lisätiedot löydät osoitteesta www.suvihietamaki.fi .











ESIINTYMISET

Voit tilata esiintymisen juhliin, tapahtumaan tai tilaisuuteen. Oli kyseessä sitten syntymäpäivä, häät, kastejuhla tai vaikkapa illanistujaiset kaveriporukalla, niin ota rohkeasti yhteyttä !

Lisätiedot osoitteessa www.suvihietamaki.fi .















Ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta, sekä mahdollisista muutoksista saat liittymällä Facebook-sivujen tykkääjien joukkoon (Facebook / Tmi Suvi Hietamäki). https://www.facebook.com/TmiSuviHietamaki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti